top of page

This Plush Home in Bengaluru Evokes a Welcoming, Peaceful Vibe Amidst Bespoke Detailing

A warm, welcoming & plush home situated in the North of Bengaluru is the haven of a spiritually inclined joint family. The client brief was fairly simple with their requirement being that the house must look beautiful, feel peaceful & most importantly fit their large joint family without feeling crowded.

This brief sparked the idea of using colour therapy, with green being the dominant colour that played a significant role in shaping the interior of the house. Because of the lack of natural light, lighting design became an important component in making the common areas functional, and thus the false ceiling trick worked in our favour.


The warm glow of the intricate contemporary style chandeliers brings to life the rich hues of green and gold used for tapestry.


Project: Sūcikarman

Location: Bengaluru, India

Design House: Jois Design House

Principal Designer: Ananya A Jois

Photography: Yash R Jain


Gallery:



15 views0 comments

Comments


Blog

bottom of page